top of page
20200714_114904_edited.jpg

Vindskydd

Cit i Lä® är ett unikt koncept för höj- och sänkbara vindskydd som är oerhört användarvänligt. Med ett enkelt handgrepp höjer eller sänker du den rörliga delen så att du hela tiden kan anpassa skyddet efter de förutsättningar som råder för ögonblicket.

 

Cit i Lä® är tillverkat i aluminium och förses i standardutförandet med laminerat personsäkerhetsglas. Vill du ha effekten av insynsskydd kan du välja rökfärgat glas, opalfolie eller mönstrad folie som tillval. När du väljer Cit i Lä® för din uteplats får du staket, vindskydd och inglasning i en och samma lösning helt skräddarsydd efter dina behov.

 

Det finns ett flertal varianter som går att kombinera med varandra utifrån det behov som finns. Fast räcke, höj- och sänkbar inglasning, med fast överljus och SPLITT helinglasning.

 

SPLITT är en variant av höj- och sänkbar inglasning där de två rörliga glasen öppnar från mitten – ett uppåt och ett nedåt. SPLITT är lämplig där man kan fästa inglasningen uppåt mot exempelvis undertak, balkong eller pergola.

Före och efterbilder

Gård i Österhaninge

Villa i Huddinge

Villa i Uttran

Villa på Värmdö

Villa på Dalarö

Villa i Hägersten

Villa i Storstockholm

Bostadsrätt i Nacka strand 

Villa i Tyresö Brevik 

Bostadsrätt i Stockholm

Radhus på Värmdö

Villa i Nacka

Galleri för vindskydd

bottom of page