top of page

Ekströms Glas arbetar för att skapa och driva framtidens  Glasmästeri! Vår ambition är att ligga i framkant inom  hållbarhet för glasmästeribranschen.
Vill du vara med?

Glasmästare

Heltidstjänst, Stockholm

Ekströms Glas bildar tillsammans med Söderglas, Glasmästerigruppen i Norden AB. Vi har idag verkat över 100 år på Stockholmsmarknaden och sitter idag i anpassade lokaler i Segeltorp. Vårt långsiktiga mål är att skapa hållbara lösningar med företagets riktning och vision som utgångspunkt, och samtidigt behålla och förvalta vårt stora arv från glasmästeribranschen.

 

Våra värdeord; trygghet, service och omtanke ska styra oss i vår leverans och vi arbetar mot en mer självdrivande medarbetarkultur. Delaktighet, mod och tillit är självklara byggstenar för våra medarbetare. Som medarbetare är du en del av vår utveckling och du får möjligheten att vara med och påverka förändringsarbetet. På Ekströms är vi ett glatt och kunnigt gäng med olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter som alla arbetar tillsammans för att skapa ett vinnande lag. Ekströms glas utgår från moderna lokaler på Smista Allé söder om Stockholm, där vi lagerhåller, producerar och försörjer våra kunder i små och stora projekt.

 

Vi hoppas du vill vara med på vår utvecklingsresa. Just nu söker vi flera medarbetare till flera verksamhetsområden!

 

Är du intresserad och vill veta mer kontakta ansokan@ekstromsglas.se

bottom of page