top of page
Industiväggar Lennart_edited.jpg

Industriglas Hägersten

Industriglas kan användas i många olika miljöer och de erbjuder både funktion och stil. Från lagerlokaler till kontorsbyggnader, men även till gamla industriella lokaler. Vårt breda sortiment omfattar traditionella fönster med aluminiumramar, för enkel rengöring, med en ramtjocklek som sträcker sig från 6 mm till 35 mm. Kombinationen av aluminiumram med 6 mm eller tunnare glasrutor ger bra ljusöverföring, vilket ofta förekommer i affärslokaler. Vi erbjuder också prisvärda lösningar genom att använda stålramar, komplett med antingen 5 mm eller 7 mm tjocka glasrutor. 

Vad är industriglas?

Industriglas är ett nytt och modernt sätt att dela av rum i olika miljöer. Det finns olika val när det kommer till både färgval och utformning. Ni kan t.ex välja att ha med eller utan spröjs. Öppninsbara partier eller fasta. 

Vart kan man ha industriglas?

Industriglas funkar utmärkt i flera olika miljöer. Tack vare smideshantverket går det att skräddarsy till ett litet trångt badrum eller till stora öppna kontorsmiljöer för att gränsa av utan att kompromissa med den öppna känslan. Det funkar bra att ha industriglas utomhus som inomhus.

Galleri för industriglas

bottom of page