top of page

Verksamhetschef Glasservice

Stockholm

Anställningsform

Heltidstjänst

Arbetsbeskrivning
Ekströms Glas söker dig som tycker om att ta initiativ och som vill vara med och utveckla ett företag som verkat lång tid på Stockholmsmarknaden. Vi skapar nu Glasservice som ett eget verksamhetsområde och som kommer ingå i Affärsområde Glas. Du får möjligheten att utveckla detta område och kommer ansvara för våra glasmästare. Medarbetarna arbetar i team och deras dagar består till stor del av serviceglasning och reperationsglasning. I ditt ansvar ingår den dagliga driften och du sätter ramar, mål och driver initiativ från medarbetarna samt skapar förutsättningar för att företagets attityder blir en del av vardagen.


Till dina administrativa uppgifter hör hantering av inkomna beställningar, registrera arbetsorder och löpande fakturering. Du ansvarar för sammanställningen av order- och kundstatistik samt återrapportering till kunder och avtalsansvarig. Vi arbetar i Hantverksdatas glasmodul.


Är du den vi söker?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och hoppas att du vill vara med och göra skillnad. Har du erfarenhet av glasbranschen är det givetvis en fördel, annars har du kanske ett ansvar över en mindre grupp idag eller målsättningen att bli verksamhetschef framöver. Du trivs med struktur och arbetar målmedvetet och är framåtsträvande samt gillar utmaningar. För att lyckas i rollen ser vi att du har en strategisk och affärsmässig förmåga, där du kan fokusera både på helheten och se hur delarna bidrar. Du kommer till ett verksamhetsområde med stor framtidsfokus, och vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag med stort kundfokus och som strävar efter att skapa och driva framtidens glasmästeri.

 

Om oss
Ekströms Glas bildar tillsammans med Söderglas, Glasmästerigruppen i Norden AB. I över 100 år har Ekströms Glas med tradition och kunskap verkat på Stockholmsmarknaden och levererat glas, glaspartier och fönster. På Ekströms möts det traditionella glasmästeriet med ett modernt och innovativt inredningsföretag. Vi lagerhåller ett brett sortiment av glas och speglar och tillsammans med vår moderna produktionsanläggning skapar vi verklighet av en idé. Vi arbetar tillsammans för att skapa ett vinnande lag och hoppas du vill vara med på vår utvecklingsresa.

bottom of page