top of page

Projektmontör Glas/Dörrautomatik

Stockholm

Anställningsform

Heltidstjänst

Arbetsbeskrivning

Ekströms Glas söker dig som tycker om att ta initiativ och som vill vara med och utveckla ett företag som verkat lång tid på Stockholmsmarknaden. Dina arbetsdagar består till stor del av montage av dörrar och fasader i projekt. Tillsammans med dina teamkollegor stöttar ni varandra och samarbetar, är lösningsorienterade och skapar tillsammans värde för våra kunder. Övriga kollegor i verksamhetsområdet är ett härligt gäng med arbetsglädje, stor erfarenhet och yrkesskicklighet. Vi gör skillnad. Nu tar vi nästa steg i vår leverans och lyfter in dörrautomatik som en del av vårt erbjudande. Vi ser att du hanterar serviceavtal och tar initiativet i hur detta ska utvecklas över tid.

 

Är du den vi söker?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och har du erfarenhet av att ha arbetat med montage av dörrar, fasader och automatik är det starkt meriterande. Vidare ser vi att du har en teknisk förståelse. Relevant utbildningsbakgrund är bygg-, hantverksprogrammet på gymnasiet eller yrkeshögskola. Utbildningar från glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning eller dörrmästarutbildning från Glasskolan i Katrineholm. För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög servicekänsla, tekniskt kunnande och trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att skapa och driva framtidens glasmästeri.


Krav är B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

Om oss

Ekströms Glas bildar tillsammans med Söderglas, Glasmästerigruppen i Norden AB.I över 100 år har Ekströms Glas med tradition och kunskap verkat på Stockholmsmarknaden och levererat glas, glaspartier och fönster. På Ekströms möts det traditionella glasmästerietmed ett modernt och innovativt inredningsföretag. Vi lagerhåller ett brett sortiment av glasoch speglar och tillsammans med vår moderna produktionsanläggning skapar vi verklighet aven idé. Vi arbetar tillsammans för att skapa ett vinnande lag och hoppas du vill vara med påvår utvecklingsresa.

bottom of page