top of page

Glasmästare/montör

Stockholm

Anställningsform

Heltidstjänst

Arbetsbeskrivning
Ekströms Glas söker dig som tycker om att ta initiativ och som vill vara med och utveckla ett företag som verkat lång tid på Stockholmsmarknaden. Dina arbetsdagar består till stor del av serviceglasning och reparationsglasning. Med din teamkollega planerar ni själva er dag och ni stöttar varandra och samarbetar med de andra teamen, är lösningsorienterade och tillsammans skapar ni värde för våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas till montering och installering ute hos kund. Övriga kollegor i verksamhetsområdet är ett härligt gäng med arbetsglädje, stor erfarenhet och yrkesskicklighet. Vi gör skillnad.

 

Är du den vi söker?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och har du erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare tidigare är det meriterande. Relevant utbildningsbakgrund är bygg-, annat hantverksprogram på gymnasiet eller yrkeshögskola inom glasmästeriteknik. Utbildningar från glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning eller
yrkesbevis från Glasskolan i Katrineholm. För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag som strävar efter att skapa och driva framtidens glasmästeri.


Krav är B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

Om oss

Ekströms Glas bildar tillsammans med Söderglas, Glasmästerigruppen i Norden AB.I över 100 år har Ekströms Glas med tradition och kunskap verkat på Stockholmsmarknaden och levererat glas, glaspartier och fönster. På Ekströms möts det traditionella glasmästeriet med ett modernt och innovativt inredningsföretag. Vi lagerhåller ett brett sortiment av glas och speglar och tillsammans med vår moderna produktionsanläggning skapar vi verklighet aven idé. Vi arbetar tillsammans för att skapa ett vinnande lag och hoppas du vill vara med på vår utvecklingsresa.

bottom of page